Vadat, halat...

Elkészült a Két Egér tavaszi füzet-kollekciójának első A/6-os sorozata 4 féle mintával. Máray Mariann ezúttal nemcsak állatokat festett a borítókra, hanem sok-sok növényt és cukrászdai finomságokat.

Ide süssetek!

60 db készült belőlük, már megvásárolhatók a Két Egérben, és napokon belül az Írók Boltjába utazik néhány. A jövő héten elkészülnek a nagyobbacskák is, ugyanezekkel a mintákkal, kicsit később pedig újra kaphatók lesznek keménytáblásak is, de új, egészen más borítókkal, mint korábban. A kicsiket ajánljuk retikülbe, övtáskába, recepteskönyvnek, álmoskönyvnek, titkos naplónak. Ami nagyon jó bennük, hogy a flexibilis kötésmódnak köszönhetően szépen kiteríthetők a lapok, nem csukódik be füzet, amíg félrenézünk, hogy megkeverjük a gőz fölött olvadó csokoládét, hogy felvegyük a telefont vagy elkapjuk a felénk suhanó papírrepülőt.

60 laposak, FSC papíros belívekkel. Juhúúúú!


Kicsit más, de mégis ide tartozik:

Már két új helyen is kaphatók a Két Egér képeslapjai, amelyeken Máray Mariann édes-vad állatkáinak különféle életeseményeit lehet megtekinteni: a biciklizéstől a fagylaltozásig.

A lapok csak néhány, de igazán jó helyre szerettek volna menni, és két boltban már ott is vannak: az egyik a Szimpla Design a Síp utca és a Dob utca sarkán, a másik a most már nemcsak a MOM Parknál – Dolgos utca 2. –, hanem a Haris közben is fellelhető Nami.