Őszi múzeumi nap a Két Egérben

Október 31-én múzeumi nap a Két Egérben. 7-12 éveseket várunk. Múmiás foglalkozás az Orvostörténeti Múzeumban, közös ebéd, majd alkotás a Két Egér műhelyében.

A létszám betelt!

Kedves Múzeumjáró Barátaink!

2017. nagyon különleges év az egerek múzeumi programjait illetően, ugyanis nem csak, hogy megtartottuk a szokásos nyári táborainkat, már tavasszal sem bírtunk magunkkal: a szünetben is múzeumokat jártunk, aztán a nyáron se értük be a júliusi három héttel, augusztus végén is tarttunk egy egyhetes napos tábort (nem éppen kiscsibéknek).

És itt nincs vége, mert még őszre is hagytunk egy jó kis meglepetést: október 31-én Múzeumi Napot szervezünk azok számára, akik örömmel jönnének velünk múmiákat nézni a Semmelweis Orvostörténeti Múzeumba.

A különleges nap tehát a szokásos tábori napok mintáját követve reggel 9-kor kezdődik és délután 17 órakor ér véget.

A Két Egérbeli reggeli előkészületek után a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum Egyiptom, a múmiák világa című múzeumi foglalkozásán vendégeskedünk, ahol Scheffer Krisztina kalauzol bennünket, ebédelünk egy jót a Manga Cowboyban, majd a délutáni alkotóműhelyezésre a Két Egér Könyvesbolt galériájára vonulunk vissza. Ha nagyon bennünk van a bugi, uzsonna után kimegyünk még egyszer levegőt venni és mozogni egyet, aztán elköszönünk és eltesszük magunkat télire, és beérjük az egerek nélküli unalmas múzemlátogatásokkal. :)

7–12 éves (iskolás) gyerekek jelentkezését várjuk. Legfeljebb 14 főt tudunk fogadni, a minimális létszám 7 fő. 

A létszám betelt!

Helyszín: Két Egér Könyvesbolt (1092 Budapest, Ráday u. 20.). 

A tábor ára 4800 Ft/fő (BKK-bérlettel rendelkezőknek 4200 Ft). Testvérkedvezménnyel 4500 Ft (bérlettel 3900 Ft)

Jelentkezni a keteger@gmail.com email címen, munkaidőben a 210-4486-os telefonszámon, esetleg személyesen a Két Egér Könyvesboltban lehet. Végső jelentkezési határidő 2017. október 26.


Még valami: A táborozók (illetve a szüleik) örökös törzsvásárlói kedvezményt kapnak, a Két egér kalandjai sorozatot (vagy egyes köteteit) pedig 25%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a tábor ideje alatt.

Tags: