Naplók a Két Egértől 2016-ra

Érdemes volt várni, itt vannak a Két Egér 2016-os határidőnaplói! És szebbek, mint valaha. A kínálat a következő időszakban folyamatosan bővül és csökken, mindenki figyeljen, hogy időben el tudja csípni az éppen neki való darabot.

Minden 2016-os naplónk elfogyott!

-> A naptárak galériája <-

Az elmúlt években annyit írtunk a határidőnaplóinkról, hogy most nem cifráznánk. A kétegeres határidőnaplóknak amellett, hogy szép a papírjuk, jó az elrendezésük és öröm kézbe venni őket, az a fő különlegessége, hogy borítójuk kortárs magyar illusztrátorok, grafikusok (idén Holló Anna, Máray Mariann, Molnár Jacqueline, Nagy Diána, Poth Rebeka és Rofusz Kinga) egy-egy eredeti alkotása. Tehát mindegyik napló tökéletesen egyedi!

Már megérkezett:

Rofusz Kinga ördögös-angyalos sorozata.


Holló Anna krokodiljai és más kedves lényei.


Máray Mariann kutyás és macskás sorozata.


Nagy Diána csillogós, mosolygós, állatkás sorozata.


 naptárak egyre fogyatkozó számban, de még megvásárolhatók!

A naplók adatai tehát:

  • 130 × 188 mm
  • kemény borító, egyedi grafikával
  • félvászon kötés, jelzőszalag
  • 120 oldal 80 g/m2 Munken Print Cream papíron
  • heti bontás
  • jegyzetoldalak
  • névnapok, ünnepnapok

 

1 db 2016-os napló ára: 5650 Ft

A naplók árából szimbolikus, 5%-os kedvezményt tudunk adni azoknak, akik meg tudják mutatni a tavalyi (vagy korábbi) kétegeres határidőnaplójukat, vagy a korábbi években már vásároltak nálunk ilyen naplót. A többi kedvezményünk a naplókkal kapcsolatban nem él.

A készlet december első feléig még biztosan bővül, illetve folyamatosan csökken is. Az aktuálisan megvásárolható naplók galériáját itt találjátok (az egyes képek mellett jeleztük a készítő nevét és azt, ha a napló már el van adva).