Múzeumos tábor 2015-ben a Két Egérben

2015-ben újra múzeumos tábor a Két Egérben! Ismét el lehet indulni a nagytudású Múzeumi Egér és kíváncsi unokatestvére nyomában, és a múzeumokban idén is új kiállítások, új kalandok várnak! Mindegyik turnus betelt. 

A táborok naponta 9-től 17 óráig tartanak (megbeszélés alapján ez kismértékben módosítható). Délelőttönként egy-egy múzeumot látogatunk meg, ahol valamely állandó vagy időszaki kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozással várnak minket.

Ebéd után a Két Egérben műhelymunka során dolgozzuk fel, mélyítjük el a délelőtt látottakat. A műhelymunka eredeménye pénteken kiállításon is megnézhető.

Tervezett múzeumlátogatások és séták (a sorrend nem ez lesz):

  • Iparművészeti Múzeum
  • Ludwig Múzeum (a 3. turnusban Új Budapest Galéria)
  • Mesemúzeum + budai építészeti séta
  • Nemzeti Múzeum
  • Pesti építészeti séta (hétfőn, a múzeumi szünnapon)

Helyszín: Két Egér Könyvesbolt (1092 Budapest, Ráday u. 20.)

Ebéd a Manga Cowboyban.

Turnusok:

1. 2015. július 6-tól 10-ig. Betelt!

2. 2015. július 13-től 17-ig. Betelt!

3. 2015. július 20-től 24-ig.

Egy turnust legalább 7 jelentkező esetén indítunk el.

A tábor ára egy gyereknek: 23 500 Ft. Testvérkedvezménnyel: 21 000 Ft. (Az ár tartalmazza az étkezések és a belépőjegyek és a szükséges utazások árát is. Akinek van bérlete, az utazás 1200 forintos költségével csökkentjük a díjat.)

7–12 éves (iskolás) gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezést már csak a 3. turnusra tudunk elfogadni.

Jelentkezni a keteger@gmail.com email címen, munkaidőben a 210-4486-os telefonszámon, esetleg személyesen a Két Egér Könyvesboltban lehet.


Még valami: A táborozók (illetve a szüleik) örökös törzsvásárlói kedvezményt kapnak, a Két egér kalandjai sorozatot (vagy egyes köteteit) pedig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a tábor ideje alatt.