A Két Egér múzeumos tábora 2014-ben

2014-ben is lesz múzeumos táborunk. El lehet indulni a nagytudású Múzeumi Egér és kíváncsi unokatestvére nyomában, mert a múzeumokban idén is új kiállítások, új kalandok várnak! Turnusok: júl. 7–11. és 14–18. 7–12 éves gyerekek jelentkezését várjuk.

A táborok naponta 9-től 17 óráig tartanak (megbeszélés alapján ez kismértékben módosítható). Délelőttönként egy-egy múzeumot látogatunk meg, ahol valamely állandó vagy időszaki kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozással várnak minket.

Ebéd után a Két Egérben műhelymunka során dolgozzuk fel, mélyítjük el a délelőtt látottakat. A műhelymunka eredeménye pénteken kiállításon is megnézhető.

Tervezett múzeumlátogatások (keddtől péntekig):

  • Iparművészeti Múzeum
  • Ludwig Múzeum
  • Néprajzi Múzeum
  • Petőfi Irodalmi Múzeum

Hétfőn, a múzeumi szünnapon, városi sétát teszünk a Belső-Ferencvárosban. Megvizsgáljuk a környék épített örökségét, titkos érdekességeit (és talán ellátogatunk egy olyan múzeumba, amiről nagyon kevesen tudnak...)

Helyszín: Két Egér Könyvesbolt (1092 Budapest, Ráday u. 20.)

Ebéd a Manga Cowboy-ban.

Turnusok:

1. 2012. július 7-tól 11-ig.

2. 2012. július 14-től 18-ig.

Egy turnust legalább 7 jelentkező esetén indítunk el.

A tábor ára egy gyereknek: 22 500 Ft. Testvérkedvezménnyel: 19 500 Ft. (Az ár tartalmazza az étkezések és a belépőjegyek és a szükséges utazások árát is. Akinek van bérlete, az utazás 1200 forintos költségével csökkentjük a díjat.)

7–12 éves (iskolás) gyerekek jelentkezését várjuk. Jelentkezési határidő: 2012. június 10. (kedd)

Jelentkezni a keteger@gmail.com email címen, munkaidőben a 210-4486-os telefonszámon, esetleg személyesen a Két Egér Könyvesboltban lehet.


Még valami: A táborozók (illetve a szüleik) örökös törzsvásárlói kedvezményt kapnak, a Két egér kalandjai sorozatot (vagy egyes köteteit) pedig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a tábor ideje alatt.