Képfaragó Műhely: évadzáró kiállítás

Képfaragó Műhely = fotó-újrahasznosítás. Az újragondolt, átértelmezett, új életre kelt papírképek eddigi legbővebb válogatása nézhető meg a Két Egérben. Megnyitó június 12-én (szerdán) du. 5-kor. Gyertek hát! A megnyitón nemcsak nézni, hanem alkotni is lehet! ...és apróbb meglepetés is várható.

A Képfaragó Műhely régi (rontott, elfelejtett, kidobott) fotókat hasznosít újra változatos művészi és kézműves technikák segítségével. A műhely Horváth Kriszti egyszemélyes történetéből mára szinte már közösséggé nőtte ki magát. A körülöttünk folyamatosan növekvő digitális képi anyag külön inspirációt ad, a régi, papír alapú fotók újragondolásához.

Ehhez a kiállításhoz egyrészt a Képfaragó Műhely 4-5 éves múltjából (Mediawave, Ördögkatlan, Fotóutca Fesztivál), másrészt az elmúlt hónapok Két Egeres workshop sorozatából válogattunk képeket.

Míg a fesztiválok képfaragásában az egynapos együttállás volt a csoda, itt a Két Egérben az alkotói közösséggé válás folyamata volt az. Az alkotók játékosan újrarendezték a múlt képszemcséit a régi fotók iránti szenvedéllyel és az alkotás szabadságával. A közösségi kapcsolódás szeretetével inspirálva egymást, tovább írva így a műhely történetét.

A Képfaragó Műhely alkotói: Ida, Tünde, Kata, Zsuzsa, Katinka, Rozi, Frida, Félix, Bálint, Ági, Tibi, Sara, Fodi, Bezdi, Sári, Zoli, Eszter, Móni, Bori, Kati. A Mediawave, az Ördögkatlan és a Fotóutca fesztiválozói, a Filantrópia adománybolt közönsége, az Auróra közössége, a Rogers tanulói.

Megnyitó: június 12-én (szerdán) du. 5-kor. A megnyitó résztvevői számára készülünk egy apró meglepetéssel. Természetesen ez alkalommal is lehetőség lesz kipróbálni, folytatni a képfaragást.

A kiállítás 2019. június 12-től 27-ig nézhető meg (nyitvatartási időben) a Két Egér Könyvesboltban (1092 Budapest, Ráday u. 20.).

A megnyitó alkalmon a részvétel ingyenes.

» Esemény a Facebookon