2013: Itt az idő!

2013-as falinaptárak és egyedi határidőnaplók a Két Egérben. Még mindig nem késő beszerezni.


Falinaptárak

Mesés naptár – 2013 – Szegedi Katalin festményeivel

Szegedi Katalin rajongóinak. Falinaptár nagy képekkel, névnapokkal, ünnepekkel a Cerkabella Könyvkiadótól.


A mi családunk naptára – 2013 – Keszeg Ágnes illusztrációival

A Cerkabella méltán népszerű családi falinaptára: 5 oszlopban lehet személyenként csoportosítani a teendőket, itt is vannak névnapok, ünnepek. Ebben a pillanatban egy példányunk van már csak belőle, de a kiadó (sajnos csak) január elejére ígért némi utánpótlást.


Divat naptár – 2013 – Keszeg Ágnes divatrajzaival

Szintén Keszeg Ágnes, szintén a Cerkabellától. Nagyon elegáns fazonú falinaptár, divatrajzokkal. (Névnapok, ünnepnapok itt is szerepelnek.) Felfoghatjuk egyfajta Keszeg Ágnes-rajongói naptárnak.


2013-as falinaptár (a Down Egyesülettől)

Hat illusztrátor, Nagy Diána, Kismarty-Lechner Zita, Baranyai András, Endrődi Katalin, Agócs Írisz, Glaser Katalin összefogásából született ez a gyönyörű falinaptár, amelynek megvásárlásával nem mellesleg a Down Egyesületet is támogathatjuk.


Kippkopp Naptár

Ez nem igazi 2013-as naptár, hanem öröknaptár, amit szellemesen csipeszekkel lehet az aktuális évre alkalmazni. Marék Veronika-rajongóknak kötelező kultusztárgy.


2013-as madaras naptár

Idén is áruljuk a Madártani Egyesület (ezúttal az Új Emberrel közös) naptárját. (A naptár 1500 forintért megvásárolható a boltban, sajnos a magas postaköltség miatt nálunk online nem rendelhető.)


Határidőnaplók

Pontosan 100 (85 nagy és 15 kicsi) egyedi 2013-as határidőnapló készült a Két Egér naptárprojektjében. Ezeknek a nagyobb része már elkelt, de még mindig elképesztő darabokat lehet megszerezni.

Például ilyeneket:

Vagy ilyeneket:

Vagy az utolsó(!) kis naptárat a kávézó farkassal:

Semmi pánik, még van választék (na, jó... a kicsikből már nincs), de már nem érdemes sokáig halogatni a döntést.

Boldog új évet!